BosnianEnglish

Trosoban stan uknjižene površine 55m2 proširen za balkon površine 5m2 na trećem spratu, Vojničko Polje Novi Grad, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

110.000 KM
Šifra: TIM 072p/2020
Tip: Stanovi
Površina (M 2)
55
Broj soba
3
Broj spavaćih soba
2
Broj kupatila
1

Osnovne informacije

 • Godina gradnje: 1989

Infrastruktura

 • Gradska toplana
 • Internet
 • Kablovska
 • Kanalizacija
 • Namještaj
 • Parket
 • Podrum
 • Struja
 • Telefonski priključak
 • Voda

Opis

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 55m2 (stvarna površina 60m2) na 3. spratu stambene zgrade sa liftom u naselju Vojničko Polje.

Zgrada u kojoj se nalazi stan je useljena 1989. godine i ima ukupno sedam spratova.

Prilikom izgradnje, izvorni raspored prostorija je prilagođen za dobijanje još jedne sobe proširenjem za površinu balkona (cca 5,40m2) i smanjenjem kuhinjskog dijela, na osnovu čega je poboljšana funkcionalnost stambene cjeline za porodice sa više članova.

Istaknute karakteristike stana su: dvostrana orijentacija (Jug-Sjever), odlična dispoizicija, prostrana lođa i središnja pozicija u zgradi okruženoj uređenim zelenim površinama.

Stanovi u zgradi su odvojeni predulaznim vratima na svakom spratu, što dodatno povećava sigurnost i privatnost stanara.

U suterenu zgrade je pripadajuća podrumska prostorija.

U neposrednoj blizini zgrade je javni parking prostor.

Lokacija:

Stan se nalazi na 3. spratu stambene zgrade u ulici Adija Mulabegovića, naselje Vojničko polje.

Zgrada se nalazi na mikrolokaciji sa razvijenom infrastrukturom u okruženju prilagođenom za porodični način života, a lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od 500 metara nalaze: supermarketi, dom zdravlja “Saraj polje”, ugostiteljski objekti, apoteke, šetalište, banke, kulturne i obrazovne ustanove itd.

U blizini stambene zgrade je lijepo uređen park za djecu. Zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da je park, od prometnih saobraćajnica koje se nalaze u blizini, odvojen stambenim zgradama i pješačkim stazama. Obdanište, osnovna škola, supermarket Bingo, Mercator i Dobrinjska Gimnazija se nalaze na cca 10 minuta lagane šetnje od zgrade.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada (tramvaj, trolejbus i komercijalne autobuske linije), tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 50 metara od zgrade. Iza stambene zgrade se nalazi etažna garaža sa mogućnošću zakupa parking mjesta.

Standard:

Centralno grijanje – Toplane. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u sobama, kuhinji i trpezariji. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju i na balkon. Lift. Interfon. Kablovska TV.

TIM NEKRETNINE
Kovačići, Trnovska br.1
+387 33 200 444
info@timnekretnine.ba
www.timnekretnine.ba  

Kontaktirajte agenta

Zlatko Tičić

Agent za posredovanje nekretninama