BosnianEnglish

REZERVISANO. NOVOGRADNJA DIJAMANT. Dvosoban stan 45,30m2 na sedmom spratu Novi Grad, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Cijena na upit
Šifra: TIM 125p/2018 B43
Tip: Stanovi
Površina (M 2)
45.3
Broj soba
2
Broj spavaćih soba
1
Broj kupatila
1

Osnovne informacije

 • Godina gradnje: 2019

Infrastruktura

 • Blindirana vrata
 • Gradska toplana
 • Internet
 • Kablovska
 • Kanalizacija
 • Lift
 • Novogradnja
 • Parket
 • Struja
 • Telefonski priključak
 • Voda

Opis

Prodaje se dvosoban stan površine 45,30m2 na sedmom spratu stambene zgrade u novogradnji “Dijamant”.

Ono što ovaj tip stanova izdvaja od ostatka stambenog kompleksa je 
južna orijentacija, kao i veliki dnevni boravak površine 20m2.

Zgrada u kojoj se nalazi stan gradi se po najnovijim građevinskim standardima i karaktriše je vrhunski termoizolacioni fasadni sistem, kao i visokokvalitetni materijali završne obrade.

Cijena stana iznosi 2.300 KM/m2, a minimalna uplata avansa je 30% vrijednosti stana sa PDV-om.

Budućim stanarima se nudi mogućnost kupovine garažnih mjesta u podzemnoj garaži po cijenama:
Suteren -1: 18.000 uključujući PDV
Suteren: -2: 16.000 uključujući PDV
Lokacija:
Stan se nalazi na sedmom spratu stambene zgrade u ulici Džemala Bijedića, Općina Novi Grad.
Kvalitet mikrolokacije je izražen kombinacijom mirne i sunčane pozicije dovoljno udaljene od glavne saobraćajnice i ostalih objekata na širem lokalitetu novog dijela naselja Otoka, a u neposrednoj blizini svih potrebnih gradskih sadržaja kao što su: Dom Zdravlja Kumrovec (220m), Osnovna Škola Čengić Vila I (500m), Srednja Elektrotehnička škola (600m), Olimpijski Bazen Sarajevo (650m), benzinske pumpe ( 650 m), Elpi Komerc (50m), Domod (50m), Tržni Centar Otoka ( 550m), Tržni Centar Bingo (250m), banke (400m), apoteke (400m), Pijaca Otoka (250m), restorani (400m), vjerski objekti (500m), kao i mnogi drugi sadržaji.
Standard:

Fasadni sistem termo/zvučnoizolacionih svojstava koji se sastoji od fasadnih zidova šuplja blok opeka 25cm i EPS F termoizolacijom debljine 10cm i završnom silikatnom žbukom. Pregradni zidovi su opeka 12cm. Pregradni zidovi između stanova su od armiranog betona debljine 20cm ili od opečnih blokova debljine 20cm. Zidovi prema stubištu su armirano betonski debljine 30cm i 40cm, a prema hodniku ab debljine 20cm i 40cm ili zidani debljine 20cm sa termoizolacijom debljine 5cm. Krov je ravni neprohodni krov sa završnom obradom od riječnog šljunka.

Standard stambenih prostora:
Kao podna obloga u sobama projektovan je lamelni parket debljine 14mm, dok su u mokrim prostorijama predviđene keramičke pločice I klase. Zidovi kupatila su keramičke pločice I klase, ostatak stana se boji disperzivnim bojama. Ulazna vrata u stan su protuprovalna metalna “Blindo” vrata.
Vanjska stolarija je od petokomornih PVC profila sa dvoslojnim termopan staklima izvrsnih termoizolacionih svojstava i alumijskim roletnama. Svaka stambena jedinica ima vlastiti kalorimetar kao i individualna mjerila za potrošnju vode i struje. Električni bojler za grijanje vode. Ograda na lođama/terasama je od lamistal stakla 8.8.1 visine 80cm.
U objektu je predviđen toplovodni sistem grijanja. Kompleks se povezuje na novu vrelovodnu kotlovnicu (Kotlovnica Alipašin Most – 1), koja će napajati toplotne podstanice objekta vodom. Za sve stambene prostore projektovan je sistem radijatorskog grijanja.

 
TIM NEKRETNINE
Kovačići, Trnovska br.1
+387 33 200 444
info@timnekretnine.ba
www.timnekretnine.ba  

Kontaktirajte agenta

Emir Kulovac

Agent za posredovanje nekretninama