BosnianEnglish

Stambeno-poslovni objekat upisane površine 144m2 na parceli od 461m2 pogodan za proizvodno-uslužne djelatnosti. Spiljani, Konjic Konjic, Bosna i Hercegovina

Cijena na upit
Šifra: TIM 037p/2019
Tip: Poslovni prostor
Površina (M 2)
144
Broj soba
2
Broj kupatila
1

Osnovne informacije

  • Površina zemlje: 461 M 2
  • Godina gradnje: 2003

Opis

Prodaje se stambeno-poslovni objekat uknjižene površine 144m2 na parceli površine 461m2 u mjestu Spiljani, Opština Konjic.
Stvarna kvadratura poslovnog dijela objekta iznosi cca 340 m2, dok je prvi sprat stambenog dijela površine 85m2 i potkrovnog dijela od cca 40m2. Gradnja objekta je započeta 1990. godine, a objekat je završrn 2003. godine.
Objekat posjeduje sljedeću infrastrukturu i prateći sadržaj: kotlovnicu za proizvodnju toplotne energije, centralno grijanje, trafostanica kapaciteta 250 kilovoltampera, a snabdijevanje el. energijom je omogućeno i iz gradske mreže.
Obzirom na mikrolokaciju poslovne zgrade, moguće je namjena za više različitih djelatnosti kao npr. prerada i pakiranje ljekovitog bilja, gljiva, destilacija bilja i proizvodnja eteričnog ulja, proizvodnja pločastog namještaja, baterijski uzgoj jaja, zanatske uslužne djelatnosti i sl.
Objekat se nalazi odmah pored asfaltne ceste koja posjed povezuje sa Konjicom (cca 5 km) i rafting atrakcijom na Neretvi (cca 1 km).
Lokacija:
Stambeno-poslovni objekat (Pr+1+Pt) se nalazi u mjestu Spiljani, Opština Konjic.
Lokacija je odlično uvezana asfaltnom cestom sa okolnim mjestima, dok je centar Konjica udaljen cca 5 km.
Bitno je naglasiti da su rafting centar na Neretvi i Titov bunker udaljeni svega 2 km od posjeda, što naglašava izuzetnost lokacije za turistički, uslužni i privredni potencijal.
Standard:
Kotlovnica za proizvodnju toplotne energije – centralno grijanje. Trafostanica kapaciteta 250 KVA+gradska mreža. Četiri kamina. Ekološka nepropusna septička jama.
 
TIM NEKRETNINE
Kovačići, Trnovska br.1
+387 33 200 444
info@timnekretnine.ba
www.timnekretnine.ba 

Kontaktirajte agenta

Zlatko Tičić

Agent za posredovanje nekretninama