Prostrana nenamještena kuća na dvije etaže površine 250m2 sa baštom, garažom i dva parking mjesta, u neposrednoj blizini medicinske škole, naselje Bjelave Centar, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

2.700 KM
Šifra: TIM 073i/2018
Tip: Kuća
Površina (M 2)
250
Broj soba
6
Broj kupatila
2
Broj spavaćih soba
5

Osnovne informacije

  • Površina zemlje: 450
  • Godina gradnje: 2001

Opis

Đina Miškić, +387 62 335 488

rent@timnekretnine.ba

Opis nekretnine:

Izdaje se nenamještena kuća površine 250m2 sa prostranom baštom, garažom i parking mjestom u naselju Bjelave.

Nekretnina je adaptirana 2001. godine kada su postavljene nove vodovodne i elektroinstalacije, ugrađena vlastita kotlovnica i postavljeni radijatori te je promijenjen raspored prostorija u kući. Bitno je napomenuti da je kuća uredno i redovno održavana te nisu potrebna dodatna ulaganja.

Na sredini imanja smještena je kuća a oko kuće prostore se bašta sa svojim zasebnim sadržajnim cjelinama kao što su: baštenski prostor, šadrvan, garažni prostor, parking prostor. Cijelo imanje ograđeno je aluminijskom ogradom a lijepo uređeno zelenilo na imanju daje poseban ambijent i privatnost te obezbjeđuje prirodni hlad.

Najbitnija karakteristika predmetne nekretnine je atraktivna lokacija, naselje Centar, gdje se u neposrednoj blizini nalazi sva infrastruktura potrebna za ugodan porodični život a ipak dovoljna udaljenost o glavne saobraćajnice te prometne buke.

Nekretnina se sastoji od dvije etaže, bašte, garaže te dva parking mjesta.

Etaža 1: prostrana soba sa kaminom, manja soba, kupatilo, kuhinja, garaža.

Etaža 2: pet soba različitih kvadratura, kupatlo sa kadom, hodnik.

Lokacija:

Kuća se nalazi u neposrednoj blizini medicinske škole i Kliničkog Univerziteta u Sarajevu, u ulici Avde Sumbula, naselje Bjelave.

Kuća je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo nekoliko metara nalaze: srednja Medicinska škola, Medicinski fakultet, Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, shoping centar BBI, Dom Zdravlja, ugostiteljski objekti, apoteka, ambulanta, banka, Pionirska dolina, itd.

Srednja Medicinska škola se nalazi odmah preko puta predmetne nekretnine, a važno je istaći da se na putu do iste ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo deset minuta od kuće. Redovna autobuska i tramvajska linija Vijećnica – Dobrinja saobraćaju svakih pet minuta. Kuća posjeduje svoje garažno mjesto, dva parking mjesta u dvorištu kao i zajednički javni parking ispred kuće.

Standard:

Vlastita kotlovnica ili Plinsko etažno grijanje. Kamin. Aluminijski radijatori. Vanjska i unutrašnja stolarija drvena. Parket u sobama. Keramičke pločice u kupatilu, kuhinji i hodniku. Blindo vrata. CATV. Interfon. Alarm.

Uslovi:

Minimalno trajanje zakupa 1 godina

Minimalan depozit u visini jedne mjesečne kirije

Kontaktirajte agenta

Đina Miškić

Agent za posredovanje nekretninama