BosnianEnglish

ODLIČNA PRILIKA! Dvosoban stan površine 47m2 pored Merkator Sunny Grand Centra, Termalne rivijere i Opštine Ilidža – parking mjesto i namještaj uključeni u cijenu! Ilidža, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

135.000 KM
Šifra: TIM 052p/2019
Tip: Stanovi
Površina (M 2)
47
Broj soba
2
Broj spavaćih soba
1
Broj kupatila
1

Osnovne informacije

 • Godina gradnje: 2010

Infrastruktura

 • Blindirana vrata
 • Etažno na plin
 • Internet
 • Kablovska
 • Kanalizacija
 • Klima
 • Lift
 • Namještaj
 • Novogradnja
 • Parket
 • Plin
 • Privatni parking
 • Struja
 • Telefonski priključak
 • Voda

Opis

Prodaje se dvosoban stan površine 47m2 na 5. spratu stambene zgrade s liftom u naselju Ilidža.
Zgrada u kojoj se nalazi stan je završena 2010. godine, ima ukupno pet spratova i karakteriše je izuzetno visok standard gradnje, kvalitetni materijali završne obrade, te kontrolisani etažni parking sa jednostavnim pristupom iz atrijuma zgrade.
Istaknute odlike stana su: Vanjska i unutrašnja hrastova eko stolarija, prvoklasni hrastov parket u sobama, ulazna vrata sa standardom protuprovalne i protupožarne zaštite, video interfon, te individualni mjerači potrošnje vode i grijanja (kalorimetar za centralno grijanje).

Zajednički pristup stambenom dijelu objekta je u nivou visokog prizemlja, sa sjeverozapadne strane gdje je smješten veliki ulazni hol sa vjetrobranom, liftovima i stepeništem, a iznad trgovinsko-poslovnog centra je pripadajući krovni parking kapaciteta 134 vozila. Stambena zgrada ima svoj unutrašnji otvoreni atrij koji je povezan sa svim haustorima. S obzirom da svaki stan u zgradi posjeduje individualne mjerače potrošnje i kvalitetan termo-fasadni sistem, režijski troškovi su znatno manji u poređenju sa zgradama starije gradnje.

U svrhu ugodnijeg boravka u nekretnini tokom ljetnih mjesecipostavljen je klima uređaj u dnevnom boravku.

Još jedna od bitnih karakretistika je položaj stana koji ga izoluje od buke i prometnih saobraćajnica, iako se nalazi u samom centru Ilidže pored opštine, doma zdravlja i Male Aleje. 

Vrlo bitno je napomenuti da nekretnina posjeduje i svoje zasebno parking mjesto na krovnom parkingu. Parking mjesto nije uknjiženo, ali je oznakom u ZK izvatku povezano sa stanom.

Namještaj u stanu, uključujući ugradbenu kuhinju sa el. uređajima (pećnica, indkutivna ploča, frižider i mašina za veš) ostaju kupcu na poklon.
Lokacija:

Stan se nalazi na petom spratu stambene zgrade novije gradnje u sklopu Sunny Grand Centra, ulica Butmirska cesta pored Termalne rivijere i Opštine Ilidža. Lokacija obiluje zelenim površinama, parkovima, te velikim brojem pješačkih zona i aleja idealnih za opuštenu šetnju ili aktivnu rekreaciju. U neposrednoj blizini zgrade, u radiusu od cca. 300m nalazi se više poslovnih, uslužnih i prodajnih objekata, supermarketa, banakadom zdravlja, dvije osnovne škole, gimnazija, tri univerziteta, hotelski kompleksi, te drugi objekti različitih sadržaja što boravak u ovom naselju čini ugodnim, komfornim i jednostavnim za svakodnevni život i rekreaciju.

Na samo par stotina metara od zgrade nalaze se glavna tramvajska i autobuska okretaljka u centru Ilidže, što ovu lokaciju odlično povezuje sa ostalim dijelovima grada. U suterenu stambene zgrade i tržnog centra nalazi se veći parking prostor, a na krovnom parkingu su obezbijeđena mjesta za stanare.

Standard:
Centralno grijanje riješeno na dva načina: 1) putem termalne vode i 2) kotlovnica na krovu zgrade koja potrošnjom gasa snabdijeva čitav objekt toplotnom energijom, sa zasebnim mjeračima utroška toplotne energije za svaku stambenu jedinicu. Prvoklasna vanjska i unutrašnja drvena, bijela stolarija. Kvalitetni laminirani parket u sobama. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju, ostavi i balkonu. Video interfon. Automatski osigurači. Kablovska TV. VodomjerSigurnosna vrata. Lift. Klima uređaj. Parking mjesto.
 
TIM NEKRETNINE
Kovačići, Trnovska br.1
+387 33 200 444
info@timnekretnine.ba
www.timnekretnine.ba 

Kontaktirajte agenta

Zlatko Tičić

Agent za posredovanje nekretninama