BosnianEnglish

IZNAJMLJENO Namješten četverosoban stan 96m2 sa balkonom na četvrtom spratu stambene zgrade, u neposrednoj blizini Olimpijske dvorane “Zetra”, naselje Ciglane Centar, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Cijena na upit
Šifra: TIM 128i/2019
Tip: Stanovi
Površina (M 2)
96
Broj soba
4
Broj spavaćih soba
3
Broj kupatila
2

Osnovne informacije

 • Godina gradnje: 1980

Infrastruktura

 • Balkon
 • Blindirana vrata
 • Gradska toplana
 • Internet
 • Kablovska
 • Kanalizacija
 • Namještaj
 • Parket
 • Struja
 • Telefonski priključak
 • Voda

Opis

Izdaje se namješten četverosoban stan površine 96m2 na četvrtom spratu stambene zgrade u naselju Ciglane.
Stan je dvostrano orijentisan ( istok – zapad) te veoma svijetao i prozračan sa prostranim balkonom na istočnoj strani sa kojeg se pruža lijep pogled na Centar grada. Predmetna nekretnina renovirana je 2000. godine te je bitno napomenuti da je stan uredno i redovno održavan.
Stan je djelimično namješten te se u dogovoru sa vlasnikom može obezbijediti dodatni namještaj po potrebama budućih zakupaca.
Nekretnina se sastoji od: dnevne sobe sa trosjedom i TV uređajem, trpezarije, kuhinje sa svim elementima i uređajima i šankom, spavaća soba sa bračnim krevetom i ormarom, dvije manje sobe koje mogu biti dječije ili radne, kupatila sa kadom i veš mašinom, toaleta, prostranog hodnika i balkona.
Bitna karakteristika nekretnine ogleda se u samoj lokaciji, naselje Ciglane, gdje se u neposrednoj blizini nalazi sva infrastruktura potrebna za ugodan porodični život a bogati sadržaj naselja doprinosi brzom i kvalitetnom obavljanju svakodnevnih obaveza.
Prosječni mjesečni trošak režija u zimskom periodu iznosi cca 300KM.
Lokacija:
Stan se nalazi na 4. spratu stambene zgrade u ulici Alipašina, naselje Ciglane.
Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo nekoliko metara nalaze: Zelena pijaca „Koševo – Ciglane”, Veliki i Mali park, Srednja škola „Druga Gimnazija”, Porezna uprava Federacija Bosne i Hercegovine, Klinički centar Univerziteta u sarajevu, Olimpijska dvorana „Zetra”, mnogobrojne vladine i nevladine organizacije, Dom Zdravlja, ugostiteljski objekti, apoteka, ambulanta, mnogobrojne banka, itd.
Samo nekoliko metara od stambene zgrade je lijepo uređen park za djecu.
Srednja škola „Druga Gimnazija” se nalaze unutar naselja na cca tri minuta lagane šetnje, a važno je istaći da se na putu do iste ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica.
Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo nekoliko minuta od zgrade. Redovna autobuska linija Dom Armije – Bare saobraća svakih desetr minuta.
Standard:
Centralno grijanje iz Toplana. Gusani radijatori. Vanjska i unutrašnja stolarija drvena. Parket u sobama. Keramičke pločice u kupatilu, toaletu i kuhinji. Blindo vrata. CATV. Interfon. Automatski osigurači.
Uslovi:
Minimalno trajanje zakupa 1 godina
Minimalan depozit u visini jedne mjesečne kirije
 
TIM NEKRETNINE
Kovačići, Trnovska br.1
+387 33 200 444
info@timnekretnine.ba
www.timnekretnine.ba  

Kontaktirajte agenta

Đina Miškić

Agent za posredovanje nekretninama