BosnianEnglish

Funkcionalan nenamješten poslovni prostor površine 60m2 na prizemlju stambeno-poslovne zgrade. Trg Heroja, Hrasno, Novo Sarajevo, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Cijena na upit
Šifra: TIM 103i/2018
Tip: Poslovni prostor
Površina (M 2)
60
Broj soba
2
Broj kupatila
1

Osnovne informacije

  • Godina gradnje: 1975

Infrastruktura

  • Gradska toplana
  • Internet
  • Kablovska
  • Kanalizacija
  • Struja
  • Telefonski priključak
  • Voda
  • Zajednički parking

Opis

Izdaje se nenamješten poslovni prostor površine 60m2 na prizemlju stambeno-poslovne zgrade u naselju Hrasno.

Prostor je veoma prostran i funkcionalan te uredno i redovno održavan. Dvostrana orijentacija (istok – zapad) te činjenici da su aluminijski portali postavljeni duž cijelog prostora, čini prostor prozračnim i svijetlim tokom cijelog dana.

Predmetna nekretnina ima dva ulaza od kojih je jedan smješten na istočnoj a drugi na zapadnoj strani. Također, kuhinja je odvojena pregradnim zidom koji se po potrebama može izmjestiti te je bitno naglasiti da poslovni prostor ne posjeduje kuhinjske elemente, ali se budućim zakupcima ostavlja na raspolaganju odabira istih po svom izboru.

Bitna karakteristika predmetne nekretnine svakako je atraktivna lokacija, naselje Hrasno, gdje se u neposrednoj blizini nalaze mnogobrojna predstavništva, turističke agencije, prehrambene i trgovinske radnje, itd.

Prostor se sastoji od dvije prostorije, kuhinje i mokrog čvora.

Ispred zgrade nalazi se veliki parking prostor.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi na prizemlju stambeno-poslovne zgrade u ulici Trg Heroja, naselje Hrasno.

Stambeno-poslovna zgrada smještena je u centralno dijelu naselja Hrasno, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti i brzini obavljanja poslovnih obaveza, te se u radijusu od samo nekoliko metara nalaze: Trgovinski centar Robot, Bosmal City Center, mnogobrojne malotrgovinske radnje, Zavod za zdravstveno osiguranje i reosiguranje Federacije Bosne i Hercegovine, ugostiteljski objekti, apoteka, ambulanta, banke, Vilsonovo šetalište, itd.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo nekoliko minuta od zgrade. Redovna autobuska, tramvajska i trolejbuska linije saobraćaju svakih par minuta. Ispred stambeno-poslovne zgrade se nalazi veliki parking prostor.

Standard:

Centralno grijanje iz Toplana. Gusani radijatori. Vanjska aluminijska stolarija. Unutrašnja stolarija drvena. Pločice i laminat u prostorijama. CATV. Interfon. Uredska rasvjeta. Uredske zavjese. LAN mreža. Automatski osigurači.

Uslovi:

Minimalno trajanje zakupa 1 godina

Minimalan depozit u visini jedne mjesečne kirije

TIM NEKRETNINE
Kovačići, Trnovska br.1
+387 33 200 444
info@timnekretnine.ba
www.timnekretnine.ba  

Kontaktirajte agenta

Đina Miškić

Agent za posredovanje nekretninama