BosnianEnglish

PRODANO Dvosoban stan 68m2 na 1. spratu u Dolinoj ulici, na atraktivnoj lokaciji u neposrednoj blizini “SCC” centra Centar, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Cijena na upit
Šifra: TIM 088p/2018
Tip: Stanovi
Površina (M 2)
68
Broj soba
2
Broj spavaćih soba
1
Broj kupatila
1

Osnovne informacije

  • Godina gradnje: 1900

Infrastruktura

  • Internet
  • Kablovska
  • Kanalizacija
  • Nema grijanje
  • Parket
  • Plin
  • Struja
  • Telefonski priključak
  • Voda

Opis

Alen Maslić, +387 61 778 695

alen@timnekretnine.ba

Opis nekretnine:

Prodaje se dvosoban stan površine 68m2 na 1. spratu stambene zgrade u naselju Marijin Dvor.

Stambena zgrada je izgrađena tokom austrougarskog perioda, a u sklopu haustora je manji broj stambenih jedinica.

Ova nekretnina se odlikuje optimalnom spratnošću, dvostranom orijentacijom te otvorenim konceptom dispozicije stambenog prostora.

Kombinacija odlične mikrolokacije, povezanost sa centrom grada i svim sadržajima, daje ovoj nekretnini potencijal da se koristi kao kancelarijski prostor ili da se iznajmljuje dugoročno ili kratkoročno poput sličnih stanova u ovom dijelu grada.

Najbitnija odlika stana se ogleda kroz lokaciju u Dolinoj ulici koja se nalazi u jednom od najljepših dijelova grada, Marijin Dvor u čijoj su neposrednoj blizini tržni centri “SCC”, “Alta” i “Importane”, bivša “ Vojna bolnica”, policijska uprava Centar i tramvajska stanica Marijin Dvor.

Iza stambene zgrade se nalazi veliki park pogodan za djecu i relaksaciju odraslih.

Izuzevši kupatilo, nekretnina se nalazi u izvornom stanju, što ostavlja mogućnost budućim vlasnicima da enterijer prilagode u skladu sa vlastitim željama i potrebama. 

Lokacija:

Stan se nalazi na prvom spratu, u ulici Dolina, naselje Marijin Dvor. U blizini zgrade nalaze se mnogi poslovno-prodajni prostori, supermarketi, banke, Opšta bolnica, a u radijusu od cca. 400m smješteni su veliki tržni centri (Alta, Importane, BBI), osnovne i srednje škole, fakulteti, mnogi ugostiteljski objekti i restorani, kina, muzeji, sportski centri i dvorane, religijski objekti, Dom zdravlja Vrazova, te mnoge državne institucije.

Za potrebe rekreacije ili lagane šetnje u blizini je Vilsonovo šetalište, te druga igrališta i parkovi sa zelenilom. Lokacija je odlično povezana sa svim dijelovima grada kroz tramvajski, trolejbuski, te autobuski javni gradski saobraćaj.

Standard:

Grijanje na TA peći. Plinske instalacije u haustoru. Unutrašnja i vanjska stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Betonske podloge u predsoblju i degažmanu. Keramičke pločice u kupatilu. Interfon.

Kontaktirajte agenta

Alen Maslić

Agent za posredovanje nekretninama