Dva namještena dvosobna stana površine 53m2 i 62m2 na prvom spratu privatne kuće sa balkonom, u neposrednoj blizini Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, naselje Breka Centar, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

400 KM
Šifra: TIM 076i/2018
Tip: Stanovi
Površina (M 2)
53
Broj soba
2
Broj spavaćih soba
1
Broj kupatila
1

Osnovne informacije

  • Godina gradnje: 1971

Opis

Đina Miškić, +387 62 335 488

rent@timnekretnine.ba

Opis nekretnine:

Izdaju se dva namještena dvosobna stana površine 53m2 i 62m2 na prvom spratu privatne kuće, naselje Breka.

Stan 1.

Dvosoban namješten stan površine 53m2 sa balkonom. Stan je dvostrano orijentisan te dosta svijetao i prozračan. Grijanje u stanu je preko vlastite kotlovnice na pelat ili plinsko etažno grijanje, vanjska i unutrašnja stolarija je drvena a cijeli stan krasi dekorativna crvena cigla.

Nekretnina se sastoji od: dnevne sobe sa namještajem i kaminom, spavaće sobe sa foteljama na razvlačenje i radnim stolom, kuhinje sa svim kuhinjskim elementima, kupatila sa tuš kabinom i veš mašinom, hodnika i balkona.

Cijena mjesečno najma: 400.00KM

Stan 2.

Dvosoban namješten stan površine 62m2. Stan je dvostrano orijentisan te dosta svijetao i prozračan. Grijanje u stanu je preko vlastite kotlovnice na pelat ili plinsko etažno grijanje, vanjska i unutrašnja stolarija je drvena a cijeli stan krasi dekorativna crvena cigla.

Nekretnina se sastoji od: spavaće sobe sa bračnim krevetom, radnim stolom i ormarom, kuhinje sa svim kuhinjskim elementima, trpezarija, kupatilo sa tuš kabinom i veš mašinom i prostran hodnik.

Cijena mjesečnom najma: 400.00KM

Bitno je napomenuti da se predmetna nekretnina može iznajmiti kao jedna cjelina, odnosno, kao jedan stambeni prostor površine 115m2 te bi cijan za takav prostor iznosila 800.00KM.

Kuća posjeduje svoje garažno mjesto koje se može iznajmiti uz dogovorenu novčanu naknadu.

Lokacija:

Stanovi se smješteni na prvom spratu privatne kuće u ulici Himze Polovine, naselje Breka.

Privatna kuća je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 500 metara nalaze: SuperMarketi Amko comerce i Konzum, Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, Fakultet Zdravstvenih studija, zelena otvorena pijaca „Ciglane”, Dom Zdravlja, ugostiteljski objekti, apoteka, ambulanta, banka, itd.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo par minuta od kuće. Autobuska linija Dom armije – Breka (17) saobraća svakih deset do petnaest minuta. Ispred kuće nalazi se parking prostor, te je bitno napomenuti da kuća posjeduje svoje garažno mjesto koje se može zakupiti.

Standard:

Vlastita kotlovnica na pelat ili plinsko etažano grijanje. Aluminijski radijatori. Kamin. Vanjska i unutrašnja stolarija drvena. Keramičke pločice u prostorijama, kupatilu i hodniku. Blindo vrata. CATV.

Uslovi:

Minimalno trajanje zakupa 1 godina

Minimalan depozit u visini jedne mjesečne kirije

Kontaktirajte agenta

Đina Miškić

Agent za posredovanje nekretninama